torstai 8. helmikuuta 2018

Saavutuksia ja uusia tavoitteita

Alan olla pikkuhiljaa taas elävien kirjoissa. Tänään kävin pitkällä kävelyllä ja se tuntui ihan hyvältä, juoksinkin vähän. Viikonloppuna uskallan siis taas salille! Ruokailutkin alkaa palailla oikeisiin uomiinsa ja tuntua taas hyvältä.

Sain tässä pari päivää sitten itselleni yhden lisätavoitteen lisää. Tai ehkä sen voisi laskea myös jonkinlaisena palkintona, joka on pakko ansaita kun on jo hankittukin. Lähdetään nimittäin jouluksi Los Angelesiin! L.A. on ollut yksi niistä kaupungeista, joihin olen aina haaveillut matkustavani, joten nyt kun sinne pääsen niin lomakuvia en aio pilata ulkonäöllä, johon en ole tyytyväinen. Sitä paitsi jos sattuu oikein lämpimiä päiviä, täytyyhän minun olla bikinikunnossa. Katsoin tuota omaa tavoitelistaani ja sen mukaan matkalle lähtiessämme olisin juuri saavuttanut uuden kymmenluvun. Pudotettavaakin olisi silloin enää viimeiset 5 kg, joten kyllä vaan kelpaisi lähteä matkalle sen tuloksen voimin. Hillitön tsemppi ja rutistus siis päälle, nyt on vielä hyvät 10 kk aikaa tehdä töitä tavoitteeni eteen.







Tätä painonpudotusurakkaa myös helpottaa se säästökuuri, joka meidän täytyi aloittaa, jotta saadaan tarpeeksi rahaa kasaan matkakassaan. Eipä auta enää syödä ravintolaruokia aina kun vähän laiskottaa, eikä rahaa ylimääräisiin herkkuihinkaan onneksi nyt ole! Mikäs siis sen helpompaa, kuin olla syömättä ruokia, joihin ei ole rahaa. Ongelmaksihan tässä vaan muodostuu nyt se, että onhan epäterveelliset valmisruuat joskus paljonkin halvempia kuin tuore tofu, liha, kana, kasvikset tai varsinkaan kala. Täytyy vaan suunnitella huolella, niin kaikki on mahdollista!


Tänään oli myös ensimmäinen viikkopunnitus aloituksen jälkeen. Ilahduttava tulos kaikkien ylimääräisten nesteiden lähdettyä kehosta oli kokonaiset 2,7 kg pudotusta viikossa! Sain tästä tosiaankin aika hyvän etumatkan noihin tavoiteaikatauluihin, niin on sitten loppupuolella varaa pudotella painoa vähän hitaammin. Ensimmäisen välietapinkin (kaikki välietapit löytyvät omalta sivultaan, jonka löydätte tuolta yläpalkista otsikon alapuolelta) saavutin 3,5 viikkoa etuajassa, joten tällä erää homma on erittäin hyvin hanskassa! Vartalonmittojakin jo mittailin, ja olihan sielläkin vähän muutosta tapahtunut, mutta uskoisin että kokonaisuudessaan noita mittoja kannattaa kuitenkin seurata vaikkapa kuukauden välein, joten katsellaan ensi kuussa sitten yhdessä mitä niiden osalta on saatu aikaan.


Tästä on enemmän kuin hyvä jatkaa seuraavaan viikkoon ja kohti seuraavia välitavoitteita.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti